nazovite nas +385 92 384 5923

REKLAMACIJE I ZAMJENE
Vraćanje i zamjena
U roku 14 dana od kupnje, imate mogućnost vraćanja proizvoda, s time da ste upoznati s pravilima zamjene proizvoda ili vraćanja novca.

Proizvod, koji želite vratiti ili zamijeniti, mora biti ispravan za korištenje. Proizvod mora biti vraćen u neoštećenoj i originalnoj kutiji u kojoj ste ga dobili. U suprotnome, biti će Vam uračunata cijena nove ambalaže.

U slučaju reklamacije ili zamjene ispunite ovaj obrazac: email: info@setza5.com

U roku 14 dana od preuzimanja paketa, morate nas pismeno obavjestiti da odustajete od kupnje (e-mailom ili poštom), te nam u roku 30 dana vratite proizvod na našu adresu Želim kupiti d.o.o., Avenija Dubrava 194b, 10040 Zagreb, Hrvatska. U paketu napišite Vaše podatke (ime, prezime I naziv proizvoda) i šaljite izvorni račun. U slučaju mijenjanja proizvoda, potreban nam je broj proizvoda koji želite. Troškove slanja snosite Vi. Pošiljke s otkupninom ne prihvaćamo.

Ukoliko pismeni otkaz ugovora nije primljen u roku od 14 dana od primitka pošiljke, vraćanje ili zamjena neće biti moguća.

Reklamacije
Na sve elektronske uređaje u našoj ponudi imamo 12 mjeseci garancije.

Garancije se ne računaju u slučajevima kao što su:

Fizička oštećenja
Istrošenosti nastale zbog upotrebe proizvoda
Pogrešaka koje nastaju zbog neadekvatnog i nemarnog korištenja proizvoda
U slučaju reklamacije ili zamjene ispunite ovaj obrazac: info@setza5.com 

Ukoliko proizvod želite vratiti, pošaljite nam ga na našu adresu Želim kupiti d.o.o., Avenija Dubrava 194b, 10040 Zagreb Hrvatska

U pošiljci je potrebno napisati Vaše podatke (ime, prezime, broj reklamacije (dobijete kada ispunite obrazac), Troškove slanja snosite Vi. Pošiljke s otkupninom ne prihvaćamo.

Reklamacija će biti napravljena u roku 8 radnih dana od primitka pošiljke.

Košarica
Košarica je prazna.

Čini se kao da još nisi odlučila/o.